Magunkról

VB Partner Kft

A cég vezetősége a törő- és osztályozó berendezések, valamint földmunkagépek területén szerzett több éves szakmai tapasztalatával kívánja segíteni, hatékonyabbá tenni az üzemeltetők munkáját megfizethető árú, minőségi termékeivel és szolgáltatásaival. Célunk, hogy egyszerűen, gyorsan, kedvező árszinten biztosítsunk kopóalkatrészeket pofás, kúpos vagy röpítő törőkhöz.A felhasználási területnek megfelelő anyagösszetételű, speciális hőkezelésű kopóalkatrészeket kínálunk bármilyen Európában ismert törőgéphez.

Cégünk 2010-től forgalmazza Magyarországon az osztrák Hartl prémium kategóriás törő- és osztályozógépeinek széles választékát.

2012 évtől az Atlas Copco képviseleteként forgalmaztuk a földmunkagépekhez használandó bontókalapácsok, roppantók, mobil törő- és osztályozógépek széles választékát, illetve az építőipar és bányászat során használatos kisgépeket, amely az Atlas Copco skáláján megtalálható.
2018. január 1.-től a hidraulikus bontóeszköz részleg kivált az Atlas Copco-ból és Epiroc márkanév alatt elérhető. Ugyanaz a termékpaletta, ugyanaz a fejlesztőcsapat, gyártó, szakértelem – ugyanazok az arcok az új márka mögöt.

A 2015. év számos új termékkel bővítette kínálatunkat.

Magyarországi képviselete lettünk a lengyel Pronar dobrostáknak és az olasz Franzoi gyár törő- és darálógépeinek illetve a Tesab törő és osztályozó gépeinek. Ezáltal nemcsak a bányászati szakágat tudjuk kiszolgálni az építőipar mellett, hanem a hulladék újrahasznosítás terén is kielégítjük vásárlóink igényeit. Megkaptuk a Seba kizárólagos képviseletét is, mely által a kisebb törőgépek piaci igényét is teljesíteni tudjuk.

Különböző márkájú földmunkagép alkatrészigények esetén segítünk az alkatrészek beazonosításában.

Ügyfeleink ajánlatkérését használt földmunkagép, targonca, generátor és egyéb eszköz tekintetében az egyre szélesedő itthoni és külföldi partneri körünknek köszönhetően a legrövidebb határidőn belül, a legkedvezőbb áron teljesítjük.

További információért, ajánlatkérésért forduljon hozzánk bizalommal!